Toeristen in Kopenhagen

We startten onze eerste dag in Kopenhagen met een heerlijk ontbijt in het hotel. Hierna vertrokken we van het hotel naar Ny Carlsberg Glyptotek, een kunstmuseum waar oude en moderne kunst tentoon wordt gesteld. Tijdens deze wandeling kwamen we een pretpark genaamd Tivoli tegen. Dit is één van de oudste pretparken ter wereld.

Na een halfuur wandelen kwamen we toe aan het museum. Waar we de opdracht kregen twee standbeelden te kiezen en te beschrijven waarom we deze verkozen. 


Daarna waren we eventjes vrij om te gaan winkelen. Ook voerden we via Actionbound een stadspel uit. Hier was het de bedoeling dat we via de opdrachten uitkwamen aan de Gefion fontein. Tijdens deze stadswandeling zagen we veel mooie uitzichten en trokken allerlei foto’s.



Via de metro keerden we terug naar ons hotel. Hier kregen we eventjes de tijd om ons op te frissen, om vervolgens naar het restaurant Flammen te wandelen. We genoten hier van een heerlijk buffet. Na al dat lekkers gingen we terug naar ons hotel en maakten onze valiezen om morgen huiswaarts te keren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Succesfully arrived!

Een bewogen dag

Velkommen til Denmark!