Afscheid van Slagelse

26 april 2024, onze laatste dag in Slagelse. Het stadje waarin we bijna 2 weken vertoefden. Deze ochtend verzamelden we alle valiezen, voordat we naar school vertrokken.

In de voormiddag gingen we naar school om onze eindpresentaties over de verschillen tussen België en Denemarken te presenteren. Tijdens de pauze kregen we lekkere cake van onze Deense leerkrachten. Iedere groep stelde zijn PowerPoint schitterend voor! Ook is het Engels van velen sterk verbeterd.

 

Nadat iedereen zijn PowerPoint voorstelde, gingen we ons laatste middagmaal eten op de school. Het eten was zeer lekker. Rond 12u namen we een groepsfoto met onze Deense leerkrachten en na afscheid te nemen van hen, stapten we terug naar ons huisje. Rond 13u stond onze bus richting Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken ons op te wachten.

Na anderhalf uur rijden, maakten we een tussenstop aan Kopenhill. Dit is een recyclagefabriek waar men recreatie aan koppelde zoals muurklimmen of skiën. We gingen met de lift helemaal naar boven en zagen een mooi uitzicht. Als we goed keken, zagen we Zweden in de verte. Helaas was het aan het regenen.  


                  
Daarna zijn we weer op de bus gestapt en reden we tot het hotel. We kregen vrij tot 19u, waarna we met z’n allen aten in Dalle Valle. Hier konden we genieten van een buffet. Het was er heel lekker.

Na het eten kregen we opnieuw vrij en ontdekten we de omgeving. We kijken er alvast naar uit om morgen nog meer van Kopenhagen te zien. Hopelijk jullie ook?


Tot morgen!

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Succesfully arrived!

Een bewogen dag

Velkommen til Denmark!