Een laatste verkenning doorheen de stad

Hallo iedereen

Voor onze laatste hele dag in Denenmarken zijn we begonnen met een ontspannende voormiddag in de wellness van het hotel.

Daarna zijn we vertrokken voor een stevige wandeling naar de haven. Als tussenstop zijn we naar freetown Christiania (Vrijstaat) geweest, dit is een stad op zichzelf waar alles mag en kan. Je kan er gewoon, zoals op de markt, wiet kopen. Er geldt wel een strenge regel: er zijn geen foto's toegestaan. Deze mensen maken hun huizen van gerecycleerd afval. En sommigen van hun betalen geen belastingen of hebben geen paspoort.
We wandelden verder naar de haven waar sommige van ons het stadspel van de dag ervoor nog moesten afwerken. Daarna hebben we genoten van een boottocht naar de toeristische hotspots. 
Na weer eens stevig stappen hebben we ons wat warmer aangekleed voor naar het pretpark Tivoli (u leest het goed) te gaan, waar we ook bij een Italiaans restaurant hebben gegeten. Daarna was er nog een wandeling door het park om te genieten van de mooie lichtjes.
Onze laatste avond sloten we af met gezelschapsspelletjes.
Dit was dan ons Erasmusavontuur. Ik denk dat ik wel voor iedereen kan spreken dat dit een leuke, maar ook vermoeiende reis was. Met veel ups, maar ook wel een paar downs.

Groetjes Ibbe en Alessia

Reacties

Populaire posts van deze blog

Succesfully arrived!

Een bewogen dag

Velkommen til Denmark!