Zondag rustdag

Hallo iedereen, vandaag hadden we een rustdagje maar toch zijn de leerkrachten en twee leerlingen al vroeg moeten beginnen. We namen jammer genoeg afscheid van onze drie mama's: mevrouw Samyn, mevrouw Van Coster en mevrouw Van Quickelberghe, deze vlogen namelijk terug naar België. Het was een heel emotioneel afscheid voor de twee leerlingen die de leerkrachten vergezelden naar de luchthaven.. 


De gedachten waren al rap verzet met de verjaardag van Femke die 19 werd. Er werd een taart voorzien van pannenkoeken met banaan en Nutella. 


Omdat het een rustdag was heeft iedereen ervan geprofiteerd om lang uit te slapen. Er werden gezelschapspelletjes gespeeld en een puzzel gelegd.


Tegen het middagmaal was iedereen al wakker. Het waren klaargemaakte broodjes die we kregen, nadat iedereen voldaan was, hebben we een reflectie gedaan aan het water bij ons verblijf. Iedereen moest om de beurt een kaartje trekken en de zin aanvullen. Na de reflectie hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt.


In de namiddag werd mevrouw Willems opgeroepen om de andere drie leerkrachten op te ophalen in het station van Korsor.  Ze hebben zich  geïnstalleerd en zijn dan samen gaan wandelen in de mooie natuur met een paar leerlingen. De anderen genoten van het rustmomentje op de kamer.


Na de avondwandeling heeft iedereen genoten van het lekkere avondeten. Iedereen had nog even tijd om zich op te frissen en dan maakte iedereen zich klaar voor een leuke spelletjesavond en een speeddate met de nieuwe leerkrachten. 


Nog een goeie nacht en tot morgen!

groetjes Amber & Liselot 

 

 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Succesfully arrived!

Een bewogen dag

Velkommen til Denmark!