Farvel, Korsør!


Dag allemaal

Vandaag was het een heel speciale dag: het was de laatste stagedag voor Bejaardenzorg. Sommigen onder hen waren een beetje opgelucht omdat het jammer genoeg niet bij iedereen even vlot verliep.
Maar al bij al is alles goed gekomen.
Kinderzorg was in de tussentijd naar school geweest en luisterde naar de projecten van de leerlingen hier op school. Ze volgden ook les over hoe verzorgenden moeten omgaan met ouders wanneer er iets is met het kind, dit was een zeer interessante les.

Tijdens de middag verzamelde iedereen om samen te eten en dit was ohh zo lekker: het was pita! Nadat iedereen zijn buikje had gevuld, kregen we de kans om een volledige namiddag te werken aan onze stageopdrachten en ondertussen waren onze mama’s ons aan het verwennen met een tasje koffie.

Voor de personen waarvan de taken volledig af waren, was er de keuze om een prachtige wandeling te maken in het bos.
Na het avondeten mochten we douchen en naar het strand voor een zonsondergang en natuurlijk werden er prachtige foto's gemaakt van het mooie uitzicht en van elkaar!
Na de zonsondergang hebben we de quiz van 2 van onze klasgenoten gespeeld. Team Svanegarden won: proficiat aan Amber, mevr De Decker, Fie en Femke. Het was een zeer leuke avond.

slaapwel
kusjes Femke en Kyara 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Succesfully arrived!

Een bewogen dag

Velkommen til Denmark!